AUTHENTIEK WONEN,


in De GeneraalHet voormalige KPN-gebouw krijgt een nieuwe bestemming: wonen. Er worden 32 luxe appartementen gerealiseerd, bekend als 'De Generaal'.
Deze appartementen combineren historische charme met modern comfort en hoogwaardige isolatie.Downloads Aanbod

TELEFONIE

De Generaal maakt deel uit van het voormalige KPN-gebouw dat al sinds 1954 een prominente plek in de stad heeft. In 1956 werd het gebouw uitgebreid om ruimte maken voor een nieuwe telefooncentrale.

ICONISCHE TRAP

Het trappenhuis in De Generaal is een echte blikvanger met natuurstenen treden, een houten leuning en prachtige lichtinval. Het zal zeker veelvuldig gebruikt worden door de toekomstige bewoners.

DUURZAAMHEID

De appartementen hebben een laagtemperatuur vloerverwarming, hoogwaardige isolatie, nieuwe kozijnen en mechanische ventilatie met warmteterugwinning. Dit zorgt voor lagere energiekosten.

ARCHITECTUUR

Het gebouw heeft een unieke, sfeervolle uitstraling waarin historische elementen gekoesterd worden en tegelijkertijd perfect samengaan met het nieuwe moderne comfort.

KARAKTERISTIEKE KENMERKEN

Het oude KPN-gebouw in het centrum van Breda is een iconisch gebouw. Het heeft een nieuwe bestemming gekregen als wooncomplex. De appartementen hebben extra hoge plafonds en kenmerkende ramen.

CENTRUM BREDA

De Generaal betekent wonen in de binnen- stad. Op loopafstand van het centrum aan de Grote Markt, maar ook op van het Chassé Theater, kunstgaleries, het Stadspark en andere plekken waar het goed toeven is.

TWEE ORIËNTATIES

Wil je precies weten welk appartement hoort bij de Oude Vest en welke bij de Keizerstraat? Dat is heel eenvoudig. De appartementen hebben een kleuraanduiding gekregen; roze en groen. Waarbij roze correspondeert met de Oude Vest en groen met de Keizerstraat.

“Wonen in De Generaal betekent wonen in een moderne woning maar tegelijkertijd wonen in authentiek erfgoed wat een unieke combinatie van comfort en geschiedenis biedt.”

STAAT VAN AFWERKINGEN

Wonen in een appartement in De Generaal betekent wonen op een geweldige locatie, maar ook wonen in een gebouw waarbij tot in de details rekening is gehouden met de afwerking. Niet alleen in de appartementen zelf, die volledig voldoen aan de eisen van deze tijd wat betreft onder meer duurzaamheid, maar ook in de centrale hal, waar de karakteristieke kenmerken van het iconische gebouw, waaronder de prachtige natuurstenen trap, behouden zijn. De precieze staat van afwerking is terug te vinden in onze aparte brochure.

Download

AxAcdseIks856JQcrcfcg9y3WiCiVXDZO9EdZJ49.jpg

BINNENTUIN

Buiten genietenWonen in De Generaal is niet alleen uniek vanwege het prachtige pand, maar ook vanwege het uitzicht. Zo heb je niet alleen een prachtig zicht op de Grote kerk, maar ook op het Chassé Theater en op het vele groen dat de stad te bieden heeft. En ligt je appartement in de karakteristieke toren van
De Generaal, dan kan het uitzicht vanaf je eigen dakterras niet anders dan subliem genoemd worden.

STEFAN MARTENS MAATWERK INTERIEUR

Bij aankoop van een appartement in de Generaal, ontvang je een cheque ter besteding bij Stefan Martens. Maak dan een afspraak en ontdek de mogelijkheden voor je droomappartement, ongeacht je budget. Zij ontzorgen je volledig van ontwerp tot realisatie. Stefan Martens levert op maat gemaakte interieurs met 25+ jaar ervaring, waar vakmanschap en persoonlijke aandacht centraal staan. Ze realiseren elk idee met passie. Ze denken graag met je mee voor het gewenste resultaat.

Meer info

haHPBxqNCC91Gutu67CkzYjlh95tYFn8sTKUw4j5.jpg